Inscrie GRATUIT o unitate de turism(cabana, pensiune, hotel)


Pensione Vittoria

Adresa: str. Horea, nr.13
Localitate: Beius
Judet: Bihor
Zona: Crisana
Tel: 0259320129, 0745261723
Pensiunea Vittoria este situata in apropierea centrului municipiului Beius, la intrarea din spre Oradea.

Atmosfera linistita, primitoare a pensiunii ofera un adapost adecvat atat pentru cei preocupati de afaceri, cat si pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta placuta in zona de Vest a Transilvaniei, la aproximativ 60-km de Oradea.

Interiorul cladirii este amenajat in stil italian rustic, oferind in aceelasi timp toate facilitatile unui confort si ambient complect.

Cazarea se compune din 9 camere (cu pat matrimonial, cu 2 si cu 3 paturi), fiecare camera avand grup sanitar individual, balcon, aer conditionat, tv-cablu si acces permanent internet.

Pensiunea ofera servicii de cazare non stop, parcare interna privata si servicii de restaurant (mic dejun si masa) incepand cu 6:30 pana la 23:30, in incinta localului sau pe cele doua terase exterioare.

Restaurantul-Pizzerie aflat la parterul cladirii ofera posibilitatea clientilor sai de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian, de la paste, pana la renumita pizza italiana, preparata dupa o reteta traditionala, secreta.

regio

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informaţii detailate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.