Inscrie GRATUIT o unitate de turism(cabana, pensiune, hotel)


Pensiunea Maria

Coordonate GPS: 46.66169, 22.359724
Localitatea: Beius
Distanta fata de gara: 0.05 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.04 km

Pensiunea Maria este situata in centrul orasului Beius, oras cu un istoric vast si traditii vechi de secole, cu oameni ce au indragit dintotdeauna cresterea animalelor, cultura plantelor si mestesugaritul, practici din care unii oameni isi creeaza un stil de viata.

Prin arta lucrului manual,in zona Depresiunii Beius iau nastere adevarate capodopere populare, costume populare, acoperitori de pat alese in razboi, opinci sau sosoni, si alte obiecte.

Acestea pot fi admirate sau achizitionate in fiecare zi de joi, in piata din centrul orasului Beius, unde conform traditiei, locul se transforma intr-un adevarat targ popular plin de minunatii.

regio

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informaţii detailate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.