Inscrie GRATUIT o unitate de turism(cabana, pensiune, hotel)


Pensiunea Daniadis

Cazare Pietroasa de Bihor , sat Chicu, nr. 85A ( la 0.1 km de Pestera Ursilor )
7 camere - 18 locuri

Telefon:
0723043577 ( Mance Daniela )
0752091965


Pensiunea Daniadis este situata intr-un cadru natural de o frumusete aparte, la poalele muntelui la zero Km de pestera ursilor, despre care se poate spune ca reprezinta cea mai importanta bogatie a zonei. Paduri intinse oxigeneaza aerul pe care nu te saturi sa-l respiri. Totul este invaluit intr-o liniste profunda tulburata doarde susurul apelor cristaline care insostesc drumurile care strabat aceasta zona.

Detalii cazare:

Dormitoare - capacitate maxima 18 persoane impartite astfel:
- 2 dormitoare cu 2 paturi
- 5 dormitoare cu 1 pat
- 2 dormitoare cu baie proprie
- toate dormitoarele au Tv (64 canale)

Accesul spre localitate este usor, se face prin Beius, pe soseaua Dn79, din unde se ramifica un drum care duce pana in satul Chiscau.

Veti fi impresionati de frumusetea peisajului care asociaza dealuri molcome, acoperite cu paduri intinse de foioase si formatiuni muntoase care tin de Apuseni.

Revenirea este asigurata si de obiectivele turistice aflate in zona : Pestera Ursilor, Pestera Scarisoara, Stana de Vale.

regio

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informaţii detailate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.