Inscrie GRATUIT o unitate de turism(cabana, pensiune, hotel)


Cabana Cetatile Ponorului

Cabana Cetatile Ponorului

Adresa: Cazare Padis , str. Valea Seaca, nr. f.n. 

Telefon: 073262592, 0740007814( Toma Liviu )
20 camere - 60 locuri
Coordonate GPS:
Latitudine: 46.563553555551
Longitudine: 22.710356543378

Cabana turistica Cetatile Ponorului se afla in renumita zona turistica Padis din Muntii Apuseni, la o altitudine de 1079 m, in imediata apropiere (1 kilometru) a obiectivului turistic numarul unu din zona, complexul carstic Cetatile Ponorului, pe drumul forestier din Valea Cetatilor, la 1, 5 km in amonte de Cantonul Silvic Ponor.

Pentru majoritatea obiectivelor turistice din zona (circuitul Cetatilor Ponorului, Circuitul Galbenei, Ghetarul Focul Viu, Circuitul Lumea Pierduta, Poiana Ponor, Circuitul Groapa de la Barsa, etc. ) cabana are o pozitionare foarte avantajoasa.

Se poate ajunge la Cabana, cu orice fel de autoturism, de pe comunicatiile Oradea - Deva, prin Sudrigiu, sau Oradea - Cluj Napoca, din Huedin.

Din saua `la Scarita` din Balileasa, parasiti comunicatia Rachitele - Padis - Pietroasa, intrand pe o ramificatie a acestuia, care insoteste Valea Cetatilor trecand de zona de campare Glavoi, iar la 1, 7 km gasiti Cabana Cetatile Ponorului.

Cabana este dotata cu incalzire centrala si curent electric.

Va asteptam, cu drag!

regio

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informaţii detailate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.